Aloitus

En tähtää Ironmaniin, en Hawaijille, enkä tavoittele Suomen ennätystä. Tämä on tavallisen kuntoilijan matka kohti puolimatkan triathlonia Savon Joroisille. Haluan haastaa itseni ja jakaa kokemukseni teille kaikille. Mutta lupaan, että tämä blogi tulee sisältämään paljon laadukasta sisältöä. Ai niin! En ole tällä matkalla yksin, vaan minulla on myös valmentaja ja toivottavasti pian myös muutama sponsori (mukana jo Murtokohta Oy ja Kuopion Seikkailukeskus Oy). Suosittelen jatkamaan blogini lukemista!

Tämä projekti räjähti käsiin kesällä 2015 monien sattumien kautta. Tulet näkemään uskomattoman tarinan harrastajasta, joka sai itselleen ammattivalmentajan ja tukijoukot. Asioita, joista suurin osa harrastajatason triathleeteista voi vain haaveilla. Blogini tulee olemaan täynnä laadukasta materiaalia, jonka takaa oma ammattini ja työkaverini panos. Olen ammattivalokuvaaja Alias Creative yrityksessä ja blogiin tuo sisältöä myös Lasse Hartikainen samasta talosta video-osaamisensa muodossa. Valmentajanani toimii Mika Martikainen Murtokohta Oy:stä. Hänen ohjeillaan olen valmis kalkkiviivoille ensi kesänä.

Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Silti olen onnistunut jojoilemaan innostukseni kanssa koko elämäni ajan. Välillä haluan liikkua kuin viimeistä päivää ja sitten into taas on lopahtanut. Tähän päivään mennessä kisakokemuksina kestävyysurheilusta on Kuopion puolimaraton 2012 ja Joroisten Triathlonin pikamatka 2015.

Uusi motivaatio löytyi uuden lajin myötä, kun aloitin varovaisesti harjoittelun triathlonin parissa. Koskaan en ole ollut yhtä motivoitunut liikkumaan kuin nyt olen. Monipuolinen harjoittelu ja sen tuoma vireys jokapäiväiseen elämään on tempaissut mukanaan. Innostus kasvoi entisestään, kun hankin itselleni ensimmäisen kunnollisen pyörän keväällä 2015. Tämä pyörä on Cannondalen CAAD X 105 cyclocrossari (Tiedän. Ei tämä ole mikään 10 000€ pyörä, mutta rakas minulle).

Tulevissa teksteissäni tulen käymään läpi treenejäni, fiiliksiäni, varustetestejä ja kaikkea liittyen matkastani päätavoitteeseeni – Joroisten puolimatkan triathloniin.

Voit seurata matkaani myös Instagrammissa ja Twitterissä. #MarkusTri2016

2 Comments Lisää omasi

  1. Tsemppiä tavoitteen saavuttamiseksi. On sulla ainakin hyvät taustajoukot mukana

    Tykkää

    1. Kiitos! Taustajoukoista on kyllä todella suuri apu minulle. Tukea tulee ympäriltä, niin jaksaa paremmin. Kiitos blogini seuraamisesta. Lähdenkin tästä tutustamaan omaasi samantien!

      Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s