Mistä kaikki alkoi ja mitä on jo tapahtunut?

Tutustuin Mikaan kesällä 2015. Tutustuimme itseasiassa Twitterissä keskusteltuamme pyörän renkaiden vaihtamisesta. Sovimme yhteisestä pyörälenkistä. Mika osoittautui ammatiltaan Personal Traineriksi ja hänellä on oma yritys Murtokohta Oy Kuopiossa. Pyörälenkkejä tuli jatkossa useampikin. Pyörälenkkien lisäksi aloimme käymään yhdessä uimassa ja treenasimme yhä useammin yhdessä. Eräänä päivänä Mikalta tuli viesti, jossa hän tiedusteli kiinnostaisiko projekti ”Markus Puolimatkalle 2016”, jossa hän olisi valmentajani? Tästä oli aika vaikeaa kieltäytyä.

Yhteinen valmennusurakka alkoi sopimuksen tekemisellä, sekä tavoitteiden ja valmennusrungon läpikäynnillä. Tästä alkaisi urakkani kohti puolimatkaa. Valmennuksen alussa olen käynyt läpi testejä ja tekniikkaani uinnin osalta on käyty jo videoimassa ja tekniikkaharjoittelua on alettu tekemään.

Myös juoksussa on tehty laktaattitestit, jonka avulla tiedän tarkat sykerajani. Tulokset on nähtävissä alla olevassa kuvassa.

Näyttökuva 2015-9-1 kello 20.38.08

Näiden tulosten ja tulevien testien avulla treenikausi voidaan pyöräyttää täysillä käyntiin! Seuraavaksi onkin vuorossa laktaattitestit wattipyörällä ja samalla minusta tulee ottamaan Firstbeat tiedot Jarmo / Jamosportilta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s