GoExpo 2016 – Road Trip Helsinkiin

GoExpo_logo

Lauantaiaamuna herätyskello soi kuudelta, söimme vaimoni kanssa pikaisen aamupalan ja lähdimme kohti Helsinkiä. GoExpo messut 2016 oli ovella! Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta, kun pääsin kyseisille messuille. Viime vuonna heräsin aiheeseen liian myöhään ja sitä ennen en tapahtumasta edes tiennyt. Bongasin GoExpo messut aikoinaan muiden ikiliikkujien blogeista ja jäin harmittelemaan, että miksi en itse lähtenyt näin suureen tapahtumaan! GoExpossa yhdistyy Fillari-, Kunto-, Outdoor-, Golf-, Ball Sports-, Helsinki Horse Fair ja Kuva & Kamera -messut. Omalla kiinnostuksen alueella olivat Fillari-, Kunto-, Outdoor ja Kuva & Kameran osastot.

Lauantaina lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä ja olimme puolen päivän aikaan messukeskusksella täydessä tohinassa! Ensimmäisenä suuntasimme Kunto-osastolle ja palloilimme ympäriinsä ilman mitään suunnitelmaa pitkin osastoja eksyen välillä Fillari- ja Outdoor osastoille. Nähtävää oli joka puolella niin paljon, että oikein mihinkään ei osannut tarttua. Pari tuntia pyörittyämme päätimme tehdä jonkinnäköisen pelisuunnitelman ja alkaa käymään osastoja läpi hieman järjestelmällisemmin.

Kävimme läpi kaikki itseämme kiinnostavat paikat ja jututimme kiinnostavien näytteillepanijoiden kanssa heidän tuotteistaan. Koska messuvieraita oli niin paljon, niin myyjien/näytteillepanijoiden aika oli tietysti kortilla, mutta saimme kyllä erinomaista palvelua.

Messuilla riitti nähtävää ja näkijöitä

Itselleni tärkeimpänä kohteena, ja suurimpana syynä lähteä messuille, oli Canyonin osasto. Olen jo lähes varmasti päättänyt ostaa Grand Canyon AL 6.9 maastopyörän. Halusin vielä kysellä tarkentavia kysymyksiä heidän edustajiltaan ja samalla mitattiin minulle oikean kokoinen pyörä. Kiitos Canyonin porukalle hyvästä palvelusta! Ensi kesänä aion polkea pitkin Suomen metsiä teidän pyörällänne!

Canyonin malleja oli esillä useampikin, mutta valitettavasti haaveilemani malli ei ollut paikalla.

Fillarin osastoilla tuli toki kuolattua triathlonpyöriä, mutta olen päättänyt lykätä sellaisen hankintaa vielä kesän tai kahden päähän. Siihen saakka Cannondalen cyclo saa riittää ja kehitän nopeuttani reisien, enkä pyörän kautta. Muutamia hyviä messutarjouksiakin tuli vastaan, mutta en tarttunut tällä kertaa täkyihin. Ainoat ostokset itselleni GoExposta oli Sportyfeelin proteiinipatukkatarjous 6 patukkaa viiden hinnalla (bonuksena tuli vielä pähkinäpussi mukaan!). Sportyfeel onkin itselläni ollut muutenkin kovassa käytössä hyvän hintalaatusuhteensa ansiosta.

Vaimolle ostin syntymäpäivälahjaksi kaksi kirjaa Trainer4you osastolta. -Juha Hulmin Lihastohtori ja Kirsi Tikka ja Jarno Härkönen 30 Askelta Toimivaan Kehoon ja Mieleen. Vaimoni on haaveillut näistä kirjoista viimeaikoina ja oli oikein onnellinen näistä 🙂

Onnellinen vaimo lahjojensa kanssa
Onnellinen vaimo lahjojensa kanssa

Koska kuulin huhuja, että messuilla on ottamani kuva Teemu Lemmettylästä hyvin esillä, niin olihan Emfitin kojukin etsittävä käsiin! Aluksi emme meinanneet löytää heidän pistettään mistään, mutta aivan loppumetreillä eksyimme sattumalta sen eteen. Ja siellähän se kuva oli. Ja isona! Samalla innostuin heidän tuotteestaan ja kyselin siitä tarkemmin. Mielenkiintoinen tuote, joka tarkkailee unta ja unen aikaista palautumista anturilla, joka tulee sängyn patjan alle. Laitteesta saadulla datalla nähdään unen eri vaiheet, unen syvyys ja palautumisen taso. Koska itselläni on ollut jo pitkän aikaa pahoja uniongelmia, niin tämä laite kiinnostaa paljon!

Minä ja Teemu

Aivan lopuksi kävimme Kuva & Kamera messuilla oman ammattini puolesta. Sieltäkin löytyi vaikka mitä mielenkiintoista ja saimme studiollemme uutta tarviketta. Tästä en kuitenkaan tässä blogissa aio enempää avautua 🙂

GoExpo plussat ja miinukset

+Paljon nähtävää
+Hyvät järjestelyt
+Hyvä pysäköinti
+Avuliaat esillepanijat
+Iloinen ilmapiiri
+Paljon esityksiä
+Monta messua saman katon alla

-Todella kallis ruoka
-Outdoor osasto oli aivan liian pieni / todella vähän esillepanijoita (poislukien kalastus)
-Osastot olisi hyvä merkitä kyltein esim. kattoripustuksella, että löytäisi ne helpommin

Kaikenkaikkiaan reissu oli todella kannattava ja mukavaa vaihtelua normaaliin lauantaihin. Matka oli tietysti raskas ja olimme perillä kotona vasta puolen yön aikoihin. Kuopio -kaupunki kaukana kaikesta.

Niin ja olenhan minä viikon aikana treenannutkin. Koska unet ovat hieman parantuneet (kiitos melatoniin ehkä?), niin olen myös saanut treeneistä enemmän irti. Ja ensimmäinen hiihtolenkki pariin vuoteen on taas tehty! Tuntuipas se raskaalta, mutta samalla niin hienolta!

Ensi viikolla kirjotain taas kolmiosaisesta sarjastani ja vuorossa on Tasapaino!

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s