Noro Tuli Taloon

Noro

Ai että oli mukava viikko! Luonnon oma Detox -kuuri. Ei tarvitse enää turhaan paastota tai suolistoa siivota. Maanantaina se alkoi (ja onneksi kaikki pahin myös loppui) ja eilen vielä oli lämpöä. NORO. Kirjaimellisesti paskinta, mitä on tullut vähään aikaan koettua sairauksien saralla. En aio enempää piinata teitä yksityiskohdilla.

Sattuneesta syystä treenit jäi koko viikolta väliin. Sen kanssa voisi vielä elää, jos edellisen viikon treenit ei olisi myös jääneet väliin erinäisten syiden takia. Kaksi viikko totaalitaukoa. Hyviä puolia tässä on se, että ainakin on tullut levättyä. 10 tuntisia yöunia + päiväunet + makuuasento 6 päivän ajan. Kun tästä selviän, niin alkaa menetetyn treeniajan kiinni kurominen. Menetetyt kalorit on jo otettu aika hyvin kiinni. Totutut 5 ateriaa päivässä vaihtuivat kahteen banaaniin neljässä päivässä.

Huomenna toivon, että pääsen tekemään kevyen tunnustelutreenin vaikka kävelyn merkeissä. Sen jälkeen alkaa hurja kiri. Viikon aikana kävi useampikin negatiivinen ajatus päässä ja suussa, mutta elämä koettelee välillä ja sille on näytettävä kuka täällä määrää 🙂 Tavoitteistani en luovu.

Tänään, kun jalat taas kantoivat ja kuumetta ei enää eilenkään ollut, sain itseni ostoksille. Maanantaina nimittäin saan uudet minulle tehdyt tukipohalliset ja tarvitsen niitä varten myös kengät. Entiset juoksukengät aion polttaa roviolla. Niillä jopa kävely tekee pahaa jaloilleni. Ihmekään, että rasitusvammaa on tullut jo pienistäkin juoksulenkeistä. Tukipohjallisilla lähdetään auttamaan rasitusvammojen syntymisen ehkäisyä. Ne eivät poista syytä, mutta asiantuntija kertoi suoraan, että minun ylipronaatiota ei kovin nopeasti myöskään korjata. Joten pohjalliset saavat olla käytössä siihen saakka, että muut jumpat alkavat jalkoja parantamaan parempaan asentoon. Uusien juoksukenkien tulee olla neutraalille askellukselle tarkoitetut (tai lievällä ylipronaatiotuella), jotta korjausta ei pohjallisten kanssa tule liikaa. Loputtomalta tuntuvan sovittelusession, turhautumisen, itkevän lompakon ja vielä norosta toipuvan pääni kärsimysten jälkeen löysin vihdoinkin itselleni sopivantuntuiset kengät. Asics DS-Trainer 20 kengät lähtevät nyt testiin. Sovimme myyjän kanssa, että voin vielä palauttaa kengät pohjallisten sovittamisen jälkeen, kun saan lopullisen tuntuman siitä, miltä kengät alkavat jalassa tuntumaan. Hintakin oli siedettävä. Samalla shoppailureissulla tarttui käteen varasisäkumit molempiin pyöriin ja Motonetin viimeinen kappale tarjoukessa olleesta Abus Ketaro U-lukosta. Lidlistä löysin vielä itselleni painesuihkupullon pyörien pikapuhdistusta varten alle vitosella. Hyvä ja kannattava reissu siis!

13035450_10154042692459299_1147569235_o

Mutta täältä sitä taas kerran noustaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s