Hyvin Sujuu!

markusfeel II0664

Tämä viikko on ollut monella tapaa hieno. Treenit on kulkeneet hyvin, kaksi totaalilepopäivää koulun merkeissä Tampereella, erittäin inspiroiva Lauri Laukkasen luento luovuudesta ja oman visuaalisen identiteetin rakentamisesta. Ainakin ammatillisesti tulee tapahtumaan muutoksia elämässä lähiaikoina.

Alkuviikosta käytiin valmentajani kanssa läpi tämän vuoden tavoitteita ja kirjattiin hieman polkuja ylös niihin pääsemiseksi. Jalkaongelmien vuoksi kisakalenteri ja tavoitteet hieman muuttuivat, mutta mitään suuria muutoksia ei ole tulossa. Helsinki City Run, joka jo aikaisemmin muuttui Tahko Runin puolimaratoniksi, muuttui nyt saman tapahtuman 10,5km juoksuksi. Ilmoittautuminenkin sinne on nyt hoidettu. Uskon että saan juoksun vielä kuntoon, vaikka sitä ei ole tullut tehtyä kunnolla kota vuoteen. Kaikki riippuu jalan saamisesta kuntoon.

Tavoitteita vasemmalla ja polkuja niihin oikealla.
Tavoitteita vasemmalla ja polkuja niihin oikealla.

Suurin ongelma tällä hetkellä on se, että jalat eivät ole vielä tottuneet uusiin tukipohjallisiin. Tai tarkemmin sanoen vasen jalka. Pohjallista käytiin jo hiomassa hieman vähemmän tukevaksi, mutta silti jalan ulkosyrjä kipeytyy voimakkaasti pelkästä seisaallaan olemisestakin. It-jänne oli tänään kireä kuin viulunkieli ja pohkeen ulkosyrjä todella kipeä. Ensi viikolla täytyy katsoa pohjallisia vielä fyssarin kanssa uudestaan. Muuten ongelmia ei ole ja se on pitkästä aikaa todella upea fiilis! Olen erittäin luottavaisin mielin kesän tavoitteita ajatellen ja rima ei ole liian korkealla keltanokalle.

Uintitreeneistä olen saanut todella hyvää fiilistä ja uinti kulkee hienosti. Treeniohjelman tavoiteajat saavutetaan tai jään niistä korkeintaan muutamia sekunteja. Uskon, että paukut riittää niiden kiinni saamiseen. Ote veteen on hyvä ja kaikki vaan sujuu!

Viikon parhaat treenikiksit sain tämänpäiväisestä maastopyörälenkistä. Polut Kuopiossa ovat vihdoinkin sulaneet ja pääsin maastoon pitkän odotuksen jälkeen. Kävin kiertelämässä Neulanimi-Tervaruukki-Kolmisoppi alueen polkuja vailla päämäärää ja olin koko matkan yhtä hymyä! Aivan mahtavaa puuhaa! Päätin, että jos ensi viikonloppuna on aurinkoiset ja lämpimät kelit, otan Trangian reppuun ja lähden koko päiväksi maastopyöräilemään metsään, teen retkieväät ja nautin luonnosta. Tänään maastopyöräillessä kerkesin myös nauttimaan itse metsästä ja sen äänistä, vaikka koko matka menikin PK2-VK1 alueella seikkaillessa.

Iloinen maastopyöräilijä.
Iloinen maastopyöräilijä.

Ensi viikon ohjelma onkin melko tiukka. Luvassa paljon pyöräilyä ja uintia. Sen lisäksi pyöräilyssä FTP-testi (joka on käsittääkseni melko rankka kokemus). Mutta rankkuudesta huolimatta mennään kehoa kuunnellen ja paikkoja särkemättä. Jos joku tuntuu pahalta, niin sitten se jääköön tekemättä. Tulevaisuutta ajatellen vielä sellainen juttu, että löysin luultavasti uuden yhteistyökumppanin projektiini, mutta siitä lisää ensi viikolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s