Elämä Joroisten Jälkeen

MarkusTriathlon

Eihän ne palauttelut mennyt ihan putkeen. Heti puolimatkan jälkeen iski pyöräkuumeen lisäksi ihka oikea kesäflunssa. Kaksi ja puoli viikkoa kurkku kipeänä ja nenä vuotaen. Siinä meni sitten kesäloman viimeinen viikkokin. Pötkötellessä. Muutaman viikon olen kuitenkin kerennyt purkaa fiiliksiä ja miettiä tulevaa. Jalka meni hajalle Joroisilla, mutta senhän minä jo arvasinkin. Nyt sitten odotellaan pari kuukautta, jos vaikka pääsisi magneettikuvaan. Viimeksi jalka kerkesi parantua ennen kuin kuvausaika KYSiltä vihdoinkin tuli postista. Katsotaan miten tällä kertaa käy. Jos hyvin menee jalan paranemisen kanssa, niin käyn vielä tässä kuussa Syvänniemen Seikkailussa tutustumassa Multisportin ihmeelliseen maailmaan! Melontakokemusta on kerran kajaakissa ja kerran kanootissa. Hyvä tulee! Onneksi parillani kokemusta on yhtä paljon.

Tähtäin on siis jo ensi kaudessa. Uusi pyörä on ensimmäinen välinehankinta. Ja toivottavasti viimeinen vähään aikaan. Selkä oli aivan järkyttävässä jumissa Joroisten pyöräosuuden jälkeen. Ei ole ehkä Cyclocrossari tarkoitettu tuohon lajiin. Triathlonpyörä siis tilaukseen mahdollisimman pian.

Ensi kauteen aion lähteä teemalla Nopeampi, Lihaksikkaampi ja Notkeampi. Ja ennen kaikkea TERVEEMPI! Alkaahan se jo nyppimään jatkuvat ongelmat. Jos ei ole uniongelmia, niin sitten on jalka hajalla. Jos jalka on ehjänä, niin sitten on virtsakivi munuaisen kaverina. Ja aivan sama miten iisisti ottaa tai miten terveellisesti treenaa. Se on rakennettu minuun. Nyt saa loppua se! Keinolla millä hyvänsä. Rahallahan sitä terveydenhoitoa saisi, mutta täytyy köyhän luottaa kunnallisiin palveluihin ja lähimpään sairaalaan.

Blogikin oli tämän sairastelun ajan tauolla. Sairastelun aikana on sentään ollut mahdollista toteuttaa muita asioita. Kuten omaa valokuvallista intoani. Nyt kun ei ole ollut treenaamassa hiki hatussa, niin töiden jälkeen olen jäänyt kuvaamaan omia projektejani studiolle. Niitä voi käydä tsekkailemassa mm täällä: https://www.facebook.com/MarkusAspegrenPhotography/

Frisbeegolf on ollut todella hyvää palauttavaa treeniä. Yksi kierros lempiradallani on noin 6,5km ja kestää 2-3 tuntia. Sen lisäksi on tullut käytyä vihdoinkin patikoimassa luontopoluilla. Marjoja on tullut kerättyä talteen sen mitä ehtii! Mukavaa ja leppoisaa aikaa ollut siis. Tästä lähden virkein mielin treenaamaan taas itseni nopeammaksi ensi kautta varten! Pysykää mukana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s