Kuulumisia ja Multisport Syvänniemi Ennakko

Työmatkatempo on ollut ohjelmassa tiukasti.
Työmatkatempo on ollut ohjelmassa tiukasti.

Hävettää ihan kuinka laiskasti on jaksanut treenata viime aikoina. Kaikki treeni Joroisten jälkeen on ollut lähinnä kävelyä, frisbeegolfia, hieman maastopyöräilyä ja eräilyä. Salitreenit sain onneksi startattua toissa viikolla. Ensimmäisen treenin jälkeen tosin koski taas niin paljon joka paikkaan, että piti odottaa seitsemän päivää ennen kuin uskalsin mennä takaisin. Salilla treenaaminen on onneksi tuntunut itsessään todella mukavalle! Vaaka näyttää, että kaksi kiloa lihaksista on karissut maanteiden varteen. Siksi salille paluu tuntuu entistäkin mukavammalta. Ensi kesänä mennään nimittäin voimalla!

Päätin, että salilla on tästä lähtien joka kerta mukana leuanveto. Salitreeniä tulee olemaan 1-2 kertaa viikossa. Mielellään kaksi. Lisäksi olen tehnyt salilla taas tasapainotreeniä. Tuntuu tekevän hyvää jalkojen pienille lihaksille. Tasapainolaudalla yhdellä jalalla seisten olen heitellyt palloa seinään puolelta toiselle ja yritänyt pysyä pystyssä. Mukavaa ja haastavaa puuhaa!

PullUps_Aspegren
Leuanveto on loistava ja monipuolinen liike useammalle lihasryhmälle!

Eräilyn tiimoilta tuli vietettyä elämäni ensimmäinen yö metsässä ”taivas alla”. Nimittäin riippumatossa. Hitto miten mukava fiilis! Teltassa nukkuessa hengittää sitä samaa ilmaa. Sisäilmaa. Riippumatossa sai jokaisella hengenvedolla raitista ulkoilmaa. Aamun ensimmäinen näky oli kun kaksi joutsenta lipui ohitseni järvellä täydellisessä hiljaisuudessa.

Tulevana viikonloppuna on luvassa seikkailu. Nimittäin Syvänniemen Seikkailu -niminen multisport kisa. Olen osallistunut siihen ystäväni kanssa. Kummallakaan ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Saati melonnasta, joka on iso osa kyseistä lajia. Mutta laji kuulostaa niin omalta, että pakkohan sitä on lähteä kokeilemaan! Ystäväni sai oman maastopyöränsä vasta viikko sitten, joten sitäkin kokemusta puuttuu. Silti odotan kisaa innolla! Osallistuimme amatööreinä perussarjaan, jossa pääsee vähän helpommalla. Lajiin kuuluu myös suunnistaminen ja siitähän meillä on kokemusta viimeksi armeijassa (15 vuotta sitten). Vahvalla mutta tukevalla pohjalla lähdemme haastamaan itsemme kunnolla. Saa nähdä miten pahasti jää koukkuun tähänkin ljaiin! Liikuntaa, luontoa ja ystäviä. Kaikki kolme samassa paketissa! Ei voi olla muuta kuin minun laji!

Ensi maanantaina (olettaen, että en ole hukkunut Syvänniemen menossa) on sovittuna Bike Fitting Larun Pyörään. Samalla on tarkoitus ostaa ensi vuoden menopeli – Cervelo P2. Larun Pyörän Bike fittingistä olen kuullut paljon kehuja ja nyt pääsen valitsemaan oman pyöräni sen avulla + säädöt oikeasti kohdalleen! Kuopiosta Helsinkiin ajelua siis luvassa. Oma rakas Cannondale lähti uuteen kotiin uuteen kaupunkiin. Tunteikas hetki oli luopua ensirakkaudesta. Mutta uskon Cervelon täyttävän sen aukon sydämestäni.

Larun Pyörän Bike fittingistä tulee blogiini tarkempi kertomus, kun olen käynyt sen testaamassa. Samoin kisaraporttia luvassa Syvänniemen jälkeen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s