Aloitus Nollasta Vuoteen 2017

markusfeel-ii0110

Nyt saan aloittaa treenaamisen lähes nollasta. Omasta mielestä ollaan jo pakkasen puolella. 30.11. tehty operaatio ei mennyt ihan niin kuin oli kuviteltu. Pari viikkoa sairaslomaa ja takaisin peliin. Näin ei käynyt. Kahden viikon jälkeen jouduin osastolle. Olin siellä neljä päivää. Sen neljän päivän aikana minulle tehtiin uusi leikkaus. Uusi parin viikon sairasloma. Nyt kuukausi kotona sängyssä maaten. Makaaminen aiheutti jo yhden erittäin kivuliaan fasettilukon. Tuntui kuin kuolema tulisi. Tänään vietän (toivottavasti) viimeistä sairaslomapäivääni. Kunto oli alkuviikosta sitä luokkaa, että portaiden nouseminen toiseen kerrokseen sai hengästymään. Puisella kepillä tehdyt avaavat liikkeet sai lihakset kipeiksi. Ihmiselle, joka on ollut hyvässä kunnossa, tämä on isompi pala pureskeltavaksi.

Olen tällä viikolla alkanut tekemään päivä päivältä pidempiä kävelylenkkejä. Ensimmäinen lenkki oli 1km mittainen. Eilen mentiin jo 3km ja reipasta kävelyä. Nousu on siis alkanut. Joka päivä olen orjallisesti tehnyt keppijumppaa ja kevyttä joogaa. Parin viikon päästä ajattelin palata jo salille. Ensi kesänä ajattelin taistella uuden ennätysajan puolimatkalle. Ylös noustaan ja eteenpäin mennään!

Koska homma alkaa nollasta, tulee blogissa olemaan taas paljon sisältöä. Tällä kertaa aloitus tulee olemaan varovainen. Nousujohteisesti kohti kovaa kuntoa. Odotan jo innolla, että pääsen taas liikunnan pariin. Nauttikaa treeneistänne ja ennenkaikkea nauttikaa terveistä päivistä! Mukavaa alkavaa vuotta 2017!

 

One Comment Lisää omasi

  1. Jonne sanoo:

    Malttia Markus, ruuvia kyllä kerkee kiristää myöhemminkin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s