GoExpo 2017 lähestyy

Ensi viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetään GoExpo messut. Tämä tarkoittaa usean eri harrasteen kohtaamista saman katon alla. Samalla lipulla pääsee siis Fillari-, Outdoor-, Kunto-, Golf-, Helsinki Horse Fair-, Kuva & Kamera-, Ball Sports Expo ja Finnish Open messuille.

Olen luonnollisesti kiinnostunut Fillari-, Kunto- ja Outdoor messuosastoista ihan harrastukseni puolesta ja Kuva ja Kamera taas ammattini kautta. Perjantaina illasta vietetään myös Finnish Photo Awards -gaala kuvaajien keskuudessa, jossa paljastetaan vihdoinkin Vuoden Muotokuvaaja! Itse sain kyseisestä kilpailusta muotokuvakategorian voiton, mutta kokonaiskilpailussa en tänä vuonna ole mukana.

Messuille lähden tutustumaan tietysti uusiin ideoihin, välineisiin ja muuhun tuotetarjontaan. Mielessäni on ainakin maasto- ja maantiekypärän ostaminen. Viime vuonna mukaan lähti ainakin proteiinipatukoita Lidlin osastolta ja vaimolle synttärilahjaksi pari kirjaa. Toivon, että tänä vuonna olisi esillä enemmän mm. juoksukenkiä, jotka huusivat poissaolollaan viime vuoden tapahtumasta. 2016 messuilla vahvistui myös ostopäätös Canyonin AL SL 6.9 Grand Canyon pyörästä. Paljon hyviä reissuja onkin koettu vuoden aikana!

Messuista aion tänäkin vuonna kirjoittaa raportin. Viime vuoden rapsa on luettavissa TÄÄLTÄ

Viime vuonna teimme matka road trip meiningillä, eli aamulla Helsinkiin ja illaksi takaisin Kuopioon. Tänä vuonna ajateltiin olla kohteessa yötä ja viettää vaimon kanssa miniloma samalla kertaa.

Arvon tästä reissusta innostuneena kaksi lippua GoExpoon. Kommentoi alle, jos olet kiinnostunut lähtemään messuille. Arvonta loppuu 16.3.2017 klo 17.00. Voittajille laitan liput sähköpostiin, joten muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi!

 

 

Mainokset

24 vastausta artikkeliin “GoExpo 2017 lähestyy

 1. Olisi niiiiiiin mahtavaa voittaa liput go expo-messuille!!! :)) Mieheni on intohimoinen triathlon harrastaja ja koska opiskelemme molemmat tällä hetkellä, ylimääräinen raha on meillä todella tiukassa. Miehelläni on lisäksi tulossa synttärit, joten tämä lahja olisi hänelle enemmän kuin mieleinen.

  Tykkää

 2. Moikka!
  Ensimmäistä kertaa messuille menossa ihmettelemään kun hankittiin avopuolison kanssa ystävänpäivänä❤ Fatbiket ja uusi harrastus sai alkunsa. Lipuille olisi siis kyllä käyttöä 😊

  Tykkää

 3. Pitäisi käydä katsomassa Canyonin uudet pyörämallit ihan livenä. Myös uintikamat kiinnostaa erittäin paljon tulevaa triathlonistia. Opiskelija kun olen, tällainen lippu-palkinto olisi äärimmäisen mukava yllätys. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s