GoExpo Winter 2017 ennakko

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään ensimmäistä kertaa GoExpo Winter messut. GoExpo Winter korvaa aikaisemmin järjestetyn Skiexpon ja yhdistää nyt useampia eri talvilajeja. Tapahtuma muodostuu erilaisista talviliikunnan lajeista. Messut koostuu GoSnow, GoIce, GoBike, GoFeelgood, GoExperience maailmoista. GoExpo Winterissä on esillä:

• Lasketteluvälineet ja -varusteet • Maastohiihtovälineet ja -varusteet •
• Vaatetus ja jalkineet • Varusteet ja älylaitteet • Terveys ja ravinto • Wellness •
• Liitot ja järjestöt • Tapahtumat • Hiihtokeskukset • Matkanjärjestäjät •
• Talvipyöräily • Talvijuoksu • Hallilajit • Outdoor • Kulkuneuvot ja -välineet •
• Muut talvilajit • Jää: välineet ja varusteet • Jää: lajit, liitot ja järjestöt • Jää: tapahtumat •

Itselleni tapahtuma on kolmas kerta GoExpo nimellä kulkevissa tapahtumissa. Odotankin innolla, millaista tarjontaa ja ohjelmaa on luvassa GoExpon talviversiossa. Itse olen erityisen kiinnostunut talviretkeilystä ja talvipyöräilystä. Toivon löytäväni messuilta uusia ideoita talvella liikumiseen ja tietysti uusia talviurheiluvälineitä. Itse en ainakaan piiloudu talvisin sisätiloihin tai pakene etelän lämpöön, vaan nautin tästäkin vuodenajasta täysillä.

Viime talven mahtavat hiihtokelit lämmittää vieläkin mieltäni ja muutaman kerran maastopyörälenkillä olen jo salaa toivonut, että pääsen samoille reiteille jälleen suksilla. Nautin siis talvesta vielä kun se on mahdollista ja tämä onkin hyvä tapa aloittaa talven odottaminen!

Arvon blogissani lipun tapahtumaan kaikkien tähän kirjoitukseen kommentoineiden kesken. Muistakaa laittaa myös oma sähköpostiosoitteenne mahdollisen palkintolipun lähettämistä varten. Muuta sähköpostia en teille aio lähettää! Arvonta loppuu maanantaina 23.10.2017 klo 17.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.

 

Mainokset

13 vastausta artikkeliin “GoExpo Winter 2017 ennakko

  1. Hiihto- ja talvipyöräilyvarusteet kiinnostavat. Samoin laadukkaat tekniset vaatteet. Nyt ollut jokunen vuosi taukoa messsukäymisissä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s